Rendezvények

Mind a szabadtéri területek - mind a fedett csarnokban lévő sportpályák nagysága, illetve az azokhoz kapcsolódó öltözők, folyosók, alkalmassá teszik a létesítményt kisebb-nagyobb, akár néhány száz fős rendezvény megtartására, legyen szó akár sport- vagy kulturális eseményről.

Rendezvényszervezésben jártas munkatársaink révén, nemcsak a helyszínt tudjuk biztosítani a különböző rendezvényekhez, hanem a szervezésben és a lebonyolításban is készséggel állunk rendelkezésükre.

 

Rendezvényekhez kapcsolódó egyéb szolgáltatásaink:

  Animáció

Vállaljuk rendezvények, sportnapok megszervezését, lebonyolítását, animátorok (rekreációs szakemberek, testnevelő tanárok) segítségével. Az animáció költségeiről az egyedi igények figyelembevételével tudunk ügyfeleinkkel megállapodni.

  Ajánlatunk a rendezvények alatti étkezésre

Az épületben működő büfé igény szerint vállalja hideg-meleg állófogadás, büférendszerű étkeztetés stb. biztosítását, de a szervezők ezt saját erőből is megoldhatják (természetesen a megfelelő engedélyek (ANTSZ, stb.) birtokában. Külön kérésre az állófogadás, vagy egyéb catering szolgáltatás megszervezéséhez is segítséget tudunk adni.

 

A rendezvényekkel kapcsolatos szolgáltatásokra minden esetben a konkrét igények egyeztetése után (a rendezvény jellege, területigény, műszaki feltételek, stb.), tudunk árajánlatot adni.


Szolgáltatásainkról bővebb tájékoztatást kaphatnak irodavezetőnktől, András Bolglárkánál a 06-1/209-0618-as és a 06-20/262-4469-es telefonszámon, vagy a bogdanfy@eltesport.hu e-mail címen. Kérjük, levelükben adják meg telefonos elérhetőségüket is, hogy minél előbb felvehessük Önökkel a kapcsolatot.