Spinning

Oktatók bemutatkozó anyagai

Kiss Niki

Az ELTE Rekreáció szervező szakán végeztem. Ezen kívül Spinning Start1 trainer, Polar OwnZone Cycling Edző, SpinRacing oktató, Aerobik edző, Capoira aerobik edző, Életmódtanácsadó és Fitness trainer vagyok. Hobbiból pedig masszázs terapeuta.

A kerékpárt, mint közlekedési eszközt használtam és balatoni lányként többször megkerültem a Balatont egy nap alatt. A Spinning oktatás egy lehetőség volt, melyet kihasználva belefogtam a programba. Megtapasztaltam egy olyan tréninget ahol, valóban a célomnak megfelelően, pulzuskontrollal, tudom az edzéseimet végezni, nemcsak testileg, hanem mentálisan is megújulhatok. Tapasztalataim mellé többféle képzésen resztvettem és törekszem úgy átadni a megszerzett tudást, hogy az edzés, a TE TEKERÉSED legyen.  Az órám elsődleges profilja a tudatos, pulzuskontrollált óra, mely egy eszköz, hogy a kitűzött célt elérd. A zenei világ hozzásegít, hogy saját magadra összpontosíts és szellemi kikapcsolódás, felfrissülés legyen az óra számodra. Ha az edzéscélod megvan, én megadom ahhoz az eszközt, hogy elérd!

 

Buiné Kiss Nikolett: telefon: 06 70 626 8227, e-mail: elise.nikiss@gmail.com


ZSOLTzsolt

Bringaversenyzéssel 1990óta foglalkozom, a spinning pedig néhány éve ragadott magával.Számomra a spinning a zene és a kerékpározás izgalmas ötvözését jelenti. Országuti kerékpárosként az edzéseken a kinti tekerések hangulatát-terhelését próbálom átadni,a munka keménységét pedig a változatos bulis zenék teszik könnyen elviselhetővé. Gyere bátran az óráimra ha át akarod élni a kemény munka után a szervezetedet elárasztó endorfin élményét! Vigyázz, ez az érzés függőséget okoz!

 

Szalai Zsolt telefon: 06 30 231 5798 e-mail: szalaizso@t-email.hu


 

A spinning szolgáltatást az ELTE SPORT Kft. és a Yope Kft. együttműködésében indult el, és azóta is nagy sikerrel működik. Az ELTE spinning szolgáltatást az ELTE hallgatói, oktatói, kutató és dolgozói kedvezményes bérlettel vehetik igénybe. A bérletet az ELTE Bogdánfy utca 10/B. főportán illetve a BEAC irodában lehet megvenni. Egy órán egyszerre legfeljebb kilencen vehetnek részt. A bérletet váltó magára nézve kötelezőnek elfogadja a Szolgáltatási Szabályzat előírásait.

 

Szolgáltatási Szabályzat:
 1.       A Szolgáltatás a 10 db Cardio Master típusú indoor bike gép (professzinoláis terem kerékpár) szakképzett edzők felügyelete, oktatása melletti tréning, edzés jellegű használatára irányul. A Szolgáltatás alapegysége egy óra időtartamú. A Szolgáltatás az ELTE Sport Kft., és a YOPE Kft. együttműködése során jön létre.
 2.       A Szolgáltatást igénybe venni kívánók tudomásul veszik, hogy a Szolgáltatás csak érvényes bérlet megvásárlása, és az edzőnek való bemutatása után vehető igénybe. A Szolgáltatás igénybe vevői a bérlet megvásárlásával magukra nézve kötelezőnek fogadják el a jelen Szolgáltatási Szabályzatban foglaltakat.
 3.       A Szolgáltatást igénybe venni kívánók tudomásul veszik, hogy egy órán az edzőn kívül egyszerre - a gépek számára való tekintettel - kilenc személy vehet részt.
 4.       A Szolgáltatást igénybe vevők a Szolgáltatás nyújtására rendelkezésre álló helyiségbe - a továbbiakban Helyiségbe - csak az edző, oktató felügyelete mellett léphetnek be, illetve tartózkodhatnak.
 5.       A Szolgáltatást az arra alkalmas ruházatban lehet igénybe venni. Utcai cipő használata a Helyiségben tilos.
 6.       A Szolgáltatást igénybe vevők tudomásul veszik, hogy a szakképzett edzők, oktatók utasításait, valamint jelen Szolgáltatási Szabályzatot kötelesek betartani.
 6.1.     A Szolgáltatást igénybe vevők részéről tilos minden olyan magatartás tanúsítása, amely mások testi épségét, egészségét veszélyezteti.
 6.2.     Az ELTE Sport Kft. kizárja a Szolgáltatás igénybevétele közben bekövetkezett minden olyan személyi sérülés miatti felelősségüket, melyek az edzők, oktatók utasításainak, illetve jelen Szolgáltatási Szabályzat rendelkezéseinek be nem tartása miatt következnek be.
 6.3.     Az ELTE Sport Kft. kizárja azon személyi sérülések miatti felelősségüket is, melyet a Szolgáltatást igénybe vevő személyek az edzések előtt, közben és azt követően egymásnak okoznak.
 6.4.     A 6.2. illetve az 6.3. pontokban szabályozott esetek körén kívül a Szolgáltatás nyújtása közben, a Szolgáltatást igénybe vevők körében sérülések felmerülése esetén a szükséges intézkedések megtétele az edzők feladata.
 7.       A Szolgáltatást igénybe vevők jelen Szolgáltatási Szabályzat elfogadásával tudomásul veszik, hogy a Helyiség az ELTE Sport Kft. üzemeltetésében áll.
 7.1.     A Szolgáltatás igénybe vevői kötelesek a Helyiséget rendeltetésszerűen, és az oktatók utasításainak megfelelően használni.
 7.2.     A Szolgáltatást igénybe vevők jelen Szolgáltatási Szabályzat elfogadásával továbbá tudomásul veszik azt is, hogy az ELTE Sport Kft. minden olyan kárt a károkozóval állíttat helyre, illetve a helyreállítás költségeit a károkozóra hárítja át, mely a Helyiségben, annak padlójában, falaiban, nyílászáróiban, valamint azok burkolatában, felületében a nem rendeltetésszerű használat, valamint az oktatók utasításainak és a jelen Szolgáltatási Szabályzatban foglaltaknak a megszegése következtében keletkezik.
 8.1.     A Szolgáltatás igénybe vevői kötelesek az indoor bike gépeket rendeltetésszerűen, és az oktatók utasításainak megfelelően használni. A hangtechnika kezelésére a Szolgáltatás igénybe vevői nem jogosultak, azokat csak a Szolgáltatást közvetlenül nyújtó edzők, oktatók kezelhetik.
 9.       Jelen Szolgáltatási Szabályzat, valamint az edzői utasítások be nem tartása esetén a Szolgáltatást nyújtó edző jogosult a Szabályzatot és az utasításokat megszegő személyt a Helyiségből kiküldeni.