Sportpályák

A Bogdánfy úti Sporttelep szabadtéri és fedett pályáin a hét minden napján 6.00 - 22.00 óráig többféle sportolási lehetőséggel várjuk önöket.

Három parkettás pálya

A sportcsarnok 3 db parkettás- és 1 db filcborítású pályával rendelkezik. A három parkettás pálya együttes mérete 40x20 méter, egymásba nyitható, így centerpályává alakítva bajnoki mérkőzések lebonyolítására is alkalmas. A három parkettás pálya egymástól elkülönítve egyforma nagyságú, de különböző sporttevékenységre alkalmas

·1.sz. pálya alkalmas röplabda- és kosárlabda játékra

· 2.sz. pálya alkalmas kispályás teremfocira és  kosárlabda játékra

· 3.sz. pályán felállítható egyszerre négy tollaslabda pálya, de alkalmas kosárlabda játékra is

· 4.sz. pálya 1db filcborítású teniszpálya (szabályos méretű), melyet egész évben  lehet használni

Valamennyi pályához biztosítjuk a szükséges felszerelést (hálót, palánkot, kaput) és természetesen öltöző és zuhanyozó is áll vendégeink rendelkezésére. A pályák hétköznapi foglaltságáról a pályafoglaltság menüpontban a szolgáltatási díjakról az árak menüpontban tájékozódhatnak. A hétvégi pályahasználati lehetőségekről tájékoztatást kaphatnak a 06-1/209-0618-as telefonszámon.

 

Spinning terem

Az újonnan kialakított 30 nm-es parkettás és tükrös Spinning teremben 10db professzionális kerékpárral és felkészült edzőkkel várjuk az érdeklődőket. Felkészült edzők, jó zene, jó hangulat, tehát minden biztosított a jó kondíció, a formás alkat megőrzésére, illetve megteremtésére. Nem véletlen, hogy a spinning mára a legnépszerűbb teremkerékpározási edzésformává vált. Ez a mozgásforma nem csak hasonlít a hagyományos szobakerékpározáshoz, de jelentősen el is tér attól, hiszen a zene ritmusához igazodva változatos testhelyzetben, és ritmusban dolgoztatja meg az izmokat. A spinninggel kapcsolatos tanácsokért, az edzésmunkát segítő folyamatos szakmai támogatásért érdemes az ELTE Spinning csoportot keresni a facebook.hu oldalon.

 

Spinning információ: Őszi Krisztián 06 70 381 0649 (délután, este) e-mail: cycling.beac@gmail.com

Bővebb információ a Spinningről és az edzőkről, a választható időpontokról


 

 

Kondicionáló terem is található sportcsarnokunkban. A közel 100 nm alapterületű helyiségben található gépek segítségével szinte valamennyi erősítő, izomfejlesztő gyakorlat elvégezhető.

 

További információ, bejelentkezés:


A csarnokban lévő sportpályákról, a pályabérleti lehetőségekről előzetesen érdeklődhetnek irodavezetőnknél, András Boglárkáa 06-1/209-0618-as, és a 06-20/262-4469-es telefonszámon, vagy a bogdanfy@eltesport.hu email címen valamint portaszolgálatunkon a 06-1/209-0622-es telefonszámon. Kérjük ,levelükben adják meg telefonos elérhetőségüket is, hogy minél előbb felvehessük Önökkel a kapcsolatot.

  • Spinning tájékoztatás és időpontfoglalás:
    Őszi Krisztián 06 70 381 0649 (délután, este) e-mail: cycling.beac@gmail.com
  • Kondicionáló terem tájékoztatás:
    A kondicionáló termek használatával kapcsolatban bővebb információ: marcz.balazs@gmail.com

    Bérletet a BEAC Bogdánfy utcai Központi irodájában  valamint az ELTE TTK Hallgatói Alapítvány Ügyfélirodájában (Pázmány Péter sétány 16. 1. emelet (Gömb aula), az ELTE BTK Szolgáltató Irodában (Múzeum krt. 4/A), és a PPK HÖK Irodában (Kazinczy u. 23-27) is lehet vásárolni.

  • Teniszpálya információk, és pályafoglalás06-20/328-9977

 

A pályahasználatok szolgáltatási díjairól az árak menüpontban tájékozódhatnak bővebben.