Egyéb szolgáltatásaink

Rendezvények:

Mind a szabadtéri területek, mind a fedett csarnokban lévő sportpályák nagysága, illetve az azokhoz kapcsolódó öltözők, folyosók, alkalmassá teszik  létesítményeinket kisebb-nagyobb, akár néhány száz fős rendezvény megtartására, legyen szó akár sport- vagy kulturális eseményről.

Rendezvényszervezésben jártas munkatársaink révén, nemcsak a helyszínt tudjuk biztosítani a különböző rendezvényekhez, hanem a szervezésben, és a lebonyolításban is készséggel állunk rendelkezésükre.

Az épületben működő büfé igény szerint vállalja hideg-meleg állófogadás, büférendszerű étkeztetés stb. biztosítását, de a szervezők ezt saját erőből is megoldhatják (természetesen a megfelelő engedélyek (ANTSZ, stb.) birtokában. Külön kérésre az állófogadás, vagy egyéb catering szolgáltatás megszervezéséhez is segítséget tudunk adni.

A rendezvény helyszíneivel kapcsolatos szolgáltatásokra minden esetben a konkrét igények egyeztetése után (a rendezvény jellege, területigény, műszaki feltételek, stb), tudunk árajánlatot adni.

Animáció

Vállaljuk rendezvények, sportnapok megszervezését, lebonyolítását, animátorok (rekreációs szakemberek, testnevelő tanárok) segítségével. Az animáció költségeiről az egyedi igények figyelembevételével tudunk ügyfeleinkkel megállapodni.

Nyári táborozási lehetőségek

Oktatási intézmények (óvodák, iskolák) nyári, sportolással egybekötött táboraihoz, foglalkoztatásaihoz is ideális helyszínt biztosíthat az ELTE Bogdánfy úti létesítménye. A nyári bérlési lehetőségekről, árakról, szintén az egyedi igények figyelembevételével tudunk tájékoztatást adni.

Reklámfelület bérbeadása

A Sportlétesítmény nagysága, napi forgalma, többféle kültéri és beltéri reklámfelület lehetősége széleskörű választási lehetőséget kínál reklámcégek számára. A reklámfelület bérleti díja természetesen változó, függ a helyszíntől, mérettől, stb. ezért ezekről minden esetben egyedileg kell megállapodni. Lehetőség van csomagár kialakítására is. A cégek számára a legmegfelelőbb helyszín és reklámmód kiválasztásához az egyes helyszínekről készült környezettanulmányt is biztosítjuk.

Parkolás

A Sportlétesítmény területén 24 órás őrzött parkoló is található, amely 00- 24.00 óráig vehető igénybe.

A parkolás díja:

óra díj (minden megkezdett óra) - 200,-Ft / (motoroknak is)
napi díj (08:00-20:00) - 1.000,- Ft
éjszakai díj (20:00 - 08:00) 1.500,- Ft
havi díj - 15.600,- Ft

Vendéglátás

Az épületben található BÜFÉ reggeltől késő estig áll a vendégek rendelkezésére. A büfé igény szerint rendezvényekhez kapcsolódó vendéglátást is biztosít.

 


Szolgáltatásainkról bővebb tájékoztatást kaphatnak irodavezetőnktől, András Boglárkától a 06-1/209-0618-as és a 06-20/262-4469-es telefonszámon, vagy a bogdanfy@eltesport.hu


Kérjük, levelükben adják meg telefonos elérhetőségüket is, hogy minél előbb felvehessük Önökkel a kapcsolatot.