ELTE családi Juniális a Vízisporttelepen

Június 9-én, szombaton került megrendezésre az ELTE Juniális az ELTE FDSZ SZB és az ELTE SPORT Kft. közös szervezésében, mely a Vizisporttelepen várta a kikapcsolódni vágyó ELTE dolgozókat és családtagjaikat.

A szemerkélő esős időjárás miatt kevesen jöttek el délelőtt, de ebéd után megszűnt az eső, kisütött a nap és a jelenlévők nagy örömmel vettek részt a szárazföldi és vízi rekreációs programokban.

A kenuzás és kajakozás iránt érdeklődők kipróbálták a túra kenukat és az új kormányos, stabil túra kajakokat.

 

A kisgyermekek és a játékos kedvű szülők a szárazföldön is többféle sportolási és játékehetőség közül választhattak. Nagy sikere volt az ugrálóváraknak, a kézműves játékoknak, az arcfestésnek, a lufihajtogatásnak, csocsónak, a mini-kosár és a mini ping-pongnak.

 

Emellett a füves területen futballozni, floorballozni, röplabdázni és tollasozni is lehetett. Mindenki megtalálhatta a számára szívesen űzött aktív pihenési formát, mellyel a szervezők nagy örömére sokan éltek is.

A jelenlévőknek a szervezők bográcsgulyással és pogácsával kedveskedtek.

 

A rendezvényen aktívan vett részt Borhy László rektor úr családjával és Babos János az Egyetemi Szolgáltató Központ vezetője két kisfiával.

 

Terveink szerint idén is lesz vízi túratábor augusztus 6-10 között. A részletekről nemsokára tájékoztatást adunk.