HÁZIREND AZ ELTE BOGDÁNFY UTCAI SPORTTELEPÉN

A biztonság érdekében kérjük a kucsfelvételre vonatkozó szabályok mindenkori betartását:

  • a portán az öltözők, tantermek, irodák és szertárakkulcsai vehetők át, melyek kulcsai csak személyazonosságot igazoló dokumentum ellenében adhatók ki az érvényes kulcsfelvételi lista alapján;
  • a portán lévő tűzkulcsok jegyzőkönyv felvétele mellett csak veszély esetén adhatók ki;

 

A parkoló térítésmentes használatára csak az ESI és a BEAC által hivatalosan leadott listán szereplő személyek, a leadott rendszámú járművekkel jogosultak.

 

A létesítmény egész területén tilos a dohányzás!

 

A sportpályákat mindenki csak saját felelősségére használhatja. Alkohol hatása alatt álló személy a sportpályákat nem használhatja!

 

A sportpályákat csak a pályahasználatra vonatkozó bérleti díj ki zetése után lehet igénybe venni. A bérleti díj ki zetése történhet előre az ELTE SPORT Kft. irodájában, vagy alkalmi bérlés esetén közvetlenül a pályahasználat előtt a portán.

 

Értékeiket kérjük, ne vigyék magukkal a csarnokba, azok őrzésére vegyék igénybe zárható öltözőszekrényeket, kisebb tárgyak őrzésére az értékmegőrzőt. A létesítmény teljes területén őrizetlenül hagyott tárgyakért nem tudunk felelősséget vállalni!

 

A sportpályákon a sporteszközöket csak rendeltetésszerűen szabad használni. A pályahasználathoz szükséges eszközök (palánk, hálók, foci- és kézilabda kapuk) cseréléséhez és beállításához kérjék a csarnokőr vagy a portai munkatársak segítségét! Amennyiben a pályahasználat során az eszközök elmozdításra kerülnek, a pályahasználat végén szíveskedjenek azok visszaállításáról gondoskodni!

 

A sportpályák külső szegélyén belül, azaz a tényleges pályaterületen utcai cipőben senki nem tartózkodhat!

 

Étel és üdítőital fogyasztása a csarnokban és a sportpályákon tilos!

 

Az alkoholfogyasztás és a dohányzás a csarnok egész területén tilos!

 

A sportpályák tisztaságának megőrzése minden sportoló közös érdeke.

 

A sportpályákon történt mindennemű kárért (pl. ablaktörés) a pálya használója felel. Az esetleges károkozásról, balesetről haladéktalanul értesíteni kell a portai vagy a csarnokőr vagyonvédelmi őrt, és az ELTE SPORT Kft. munkatársát.