ELTE családi Majális a Vízisporttelepen

Május 27-én napos, meleg időben került sor az idei Majálisra az ELTE FDSZ SZB és az ELTE SPORT Kft. közös szervezésében, mely a Vizisporttelepen várta a kikapcsolódni vágyó ELTE dolgozókat és családtagjaikat.

 

A jó időben népszerűek voltak a vízi sportok, a sárkányhajózás, kenuzás és kajakozás. A sárkányhajó három alkalommal futott ki a 40 perces vízi programra, melyen a legkisebbek szüleik ölében ülhettek.  

 

A kenuzás és kajakozás iránt érdeklődők kipróbálhatták az új túra kenukat és az új áramvonalas, stabil túra kajakokat.

 

A kisgyermekek és a játékos kedvű szülők a szárazföldön is többféle sportolási és játéklehetőséget próbálhattak ki. Nagy sikere volt az ugrálóváraknak, a kézműves játékoknak, az arcfestésnek, a lufihajtogatásnak, a mini-kosár és a mini ping-pongnak.

 

 

Emellett lehetett futballozni, floorballozni, röplabdázni és tollasozni is. Mindenki megtalálhatta a számára szívesen űzött aktív pihenési formát, mellyel a szervezők nagy örömére sokan éltek is.

 

Sokan vettek részt a doktornőnk által tartott egészségügyi felmérésen (vércukorszint, koleszterinszint, testzsír százalék mérés), a defibrillátor működéséről tartott tájékoztatón és az életmentő bemutatón.

 

A jelenlévőknek a szervezők bográcsgulyással és pogácsával kedveskedtek.

 

A rendezvényt jelenlétével megtisztelte Nánay János kancellári kabinetvezető és Geréb Tünde az Egyetemi Szolgáltató Központ osztályvezetője.

 

Terveink szerint idén is lesz vízi túratábor augusztus 7-11 között. A részletekről nemsokára tájékoztatást adunk.