ELTE EGÉSZSÉG ÉS SPORTNAP

2017. szeptember 21-én – hagyományteremtő szándékkal – az iroda és az előadótermek falain kívülre invitáljuk Önöket. Idén először szervez a Kancellária az ELTE Sport Kft. közreműködésével Egészség- és sportnapot az Egyetem minden dolgozója számára.

 

 

Kötetlen és szervezett szabadtéri játékokkal, ügyességi, kreatív, csapat- vagy egyéni sportprogramokkal várjuk Önöket az ELTE Mérnök utcai sporttelepén szeptember 21-én megrendezendő, egész napos eseményen.

 

Az ELTE minden dolgozóját várjuk, oktatókat és kutatókat minden karról, pedagógusokat a köznevelési gyakorlóintézményeinkből. A rendezvény specialitása, hogy meghirdetjük az „ELTE Egészség és Sportnap legsportosabb szervezeti egysége” címet, amelyet a résztvevői létszám és a sportaktivitás/eredmények alapján lehet kivívni.

 

A részletes programról, előadásokról, helyszínekről, valamint a versenyekre történő regisztrációról bővebb információ az alábbi linken taláható: https://www.elte.hu/sportnap

 

Arra bátorítjuk Önöket, hogy próbáljanak ki minél több játékot, látogassanak meg minél több standot, és jelentkezzenek minél több versenyszámba – nemcsak azért, mert a legügyesebbek értékes díjazásban részesülnek, hanem azért is –, hogy ezzel is egy lépést tegyünk az egészségesebb életmód felé.

 

Találkozunk a pályán!