Idén is lesz túratábor az ELTE dolgozóinak és családtagjaiknak a Vízisporttelepen

Az ELTE dolgozói és családtagjai számára az Egyetem Vízitelepén alapozó túratábort szervezünk
2017. augusztus 7-től augusztus 11-ig.

 

Immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre az ELTE Sport Kft. és az ELTE Szakszervezeti Bizottság által közösen szervezett vízi-túratáborra, melyre szeretettel várjuk a dolgozók és családtagjaik jelentkezését.

 

A tábor célja, hogy a résztvevők a vízi közlekedési szabályokat megismerjék, megtanulják a túra kenu és kajak használatát, a túrák szervezését és megismerjék a Soroksár-Ráckevei Duna természeti szépségeit.

 

A jelentkezéseket 2017. augusztus 1-ig várjuk!

 

A kitöltött és aláírt jelentkezési lapot a fenti időpontig – belső postával – kérjük eljuttatni az SZB Irodára (FDSZ–ELTE SZB Iroda, 1053, Kecskeméti u. 10–12.).

 

További információk a palfia.zsolt@ttk.elte.hu e-mail címen vagy a 8633 melléken!

 

A részvétel feltétele a mellékelt Úszópapír leadása a táborvezetőknél!

 

A részvételi díj felnőtteknek 8.000,- Ft/tábor, gyermekeknek 4.000,- Ft/tábor, ami a hajók és a biztonsági felszerelés bérleti díját fedezi.

 

Étkezésről mindenki maga kell gondoskodjon, a helyszínen erre lehetőség nincs!

 

A részvételi díjat az ELTE SPORT Kft. Bogdánfy u. 10/B sz. alatti irodájában lehet befizetni, vagy legkésőbb a tábor első napján kérjük a Vízisporttelepen befizetni.

 

A tervezett program:

A vízi közlekedés legfontosabb szabályainak megismerése.

Kenu- és kajaklapát használat, és a biztonságos vízre szállás megtanulása, a vízi közlekedés szabályainak megismerése.

Vízbiztonság kialakítása és az evezés gyakorlása.

Két rövid túra. A résztvevők fizikai és felkészültségi állapotától függően a második túra opcionálisan két napos is lehet. Ezt az utolsó két napra tervezzük. Azok számára, akik valamilyen okból nem tudnak részt venni a kétnapos túrán, a Vízisport-telepen biztosítjuk a gyakorlás lehetőségét.

 

Idén lehetőséget biztosítunk a vízbiztos úszástudás felmérésére a Tüske uszodában július végéig:hétfő, szerda és pénteki napokon 19-20 között.

 

 (Letölthető dokumentumok):

 

túratábor kiírás         úszópapír         néhány hasznos tudnivaló a táborhoz      vízimentés útmutató     jelentkezési lap