Egyéb szolgáltatásaink

Tanfolyamok

Ezekről bővebb információt kaphatnak a Tanfolyamok menüpont alatt.

Animáció

Vállaljuk rendezvények, sportnapok megszervezését, lebonyolítását, animátorok (rekreációs szakemberek, testnevelő tanárok) segítségével. Az animáció költségeiről az egyedi igények figyelembevételével tudunk ügyfeleinkkel megállapodni.

Rendezvények

Mind a szabadtéri területek - mind az épületen belüli helyiségek  nagysága és  elosztása ideális lehetőségeket biztosít kisebb-nagyobb, akár néhány ezer fős  rendezvény megtartására, legyen szó akár sport- vagy kulturális eseményről, illetve céges csapatépítő tréningről, vagy kisebb létszámú konferenciáról.
Rendezvényszervezésben jártas munkatársaink révén, nemcsak a helyszínt  tudjuk biztosítani a különböző rendezvényekhez, hanem a szervezésben, és a lebonyolításban is készséggel állunk rendelkezésükre.
A sportlétesítményben található a Corner 35 Étterem, amelyben megoldható a   rendezvények teljes catering szolgáltatása, hideg-meleg-ételes állófogadás, vagy terített menü választék lehetőséggel. Keressék bizalommal Siket Miklóst a 061/203-0160-as vagy a 0630/393-2440-es telefonszámon, vagy az info@dolcevitacatering.hu e-mail címen.


A rendezvényekkel kapcsolatos szolgáltatásokra minden esetben a konkrét igények egyeztetése (a rendezvény jellege, területigény, műszaki feltételek, stb) után tudunk árajánlatot adni.

A rendezvények idejére nyújtott lehetőségekről és szolgáltatásainkról bővebben tájékozódhatnak a rendezvények menüpont alatt.

Nyári táboroztatás

Saját nyári sport és/vagy sport-nyelvi táborunk már 10 éve működik, amelyre idén nyáron is várjuk az érdeklődőket. Az aktuális nyári tábori kiírást minden évben áprilisban tesszük   közzé, amelyet megtalálhatnak a XI. kerületi hirdetőtáblákon is.
Oktatási intézmények (óvodák, iskolák) nyári, sportolással egybekötött táboraihoz,   foglalkoztatásaihoz is ideális helyszínt biztosíthat a létesítményünk.

Reklámfelület bérbeadása

A Sportlétesítmény nagysága, napi forgalma, többféle kültéri és beltéri reklámfelület lehetősége széleskörű választási lehetőséget kínál reklámcégek számára. A reklámfelület bérleti díja természetesen változó, függ a helyszíntől, mérettől, stb. ezért ezekről minden esetben egyedileg kell megállapodni. Lehetőség van csomagár kialakítására is. A cégek számára a legmegfelelőbb helyszín és reklámmód kiválasztásához az egyes helyszínekről készült környezettanulmányt is biztosítjuk.

Parkolás

A sportlétesítmény  zárt parkolóval is rendelkezik.

 


Szolgáltatásainkról bővebb tájékoztatást kaphatnak recepciónkon a  06-1/206-5390-es vagy a 06-20/281-4542-es telefonszámon, illetve, Kérészi Emesétől a 06-1/382-9018-as, a 06-20/262-7960-as telefonszámon, és a mernok@eltesport.hu