Pályafoglalás

A Mérnök utcai sportlétesítményben többféleképpen foglalhatnak sportpályát.

A legbiztonságosabb, ha sportolóink szerződéssel biztosítanak maguknak rendszeres játéklehetőséget:

A szerződésben rögzítjük, hogy bérlőink mettől-meddig, milyen napokon és időpontokban szeretnének sportolni. Ebben az esetben tehát biztosan mindig rendelkezésükre áll az előre lekötött pálya. Amennyiben hosszabb távra kívánnak pályát bérelni, úgy lehetőség van a részletfizetésre is, ami azt jelenti, hogy a szerződéskor előre kifizetnek egy havi bérleti díjat, és minden hónap végén fizetik ki a következő hónap díját.

Alkalmi bérlés

Ilyenkor a pályabérlési igényt a recepción kell jelezni, ahol megtalálják, hogy a kérdéses időpontban van-e szabad hely, és itt történik az alakalmi pályafoglalás is. Ebben az esetben a pályabérlés előtt a recepción kell kifizetni a bérleti díjat is.
Ennek a megoldásnak sajnos az a hátránya, hogy hiába szeretne valaki hosszútávon, de alkalmi rendeléssel és fizetéssel pályát foglalni, nem lehet garantálni a számára kedvező időpontot, ha időközben másvalaki szerződéssel kívánja lekötni a pályát.

Pályafoglalási lehetőségek:


Alkalmi pályabérlés ügyében kérjük, hívják recepciónkat a 06-1/206-5390-es vagy a 06-20/281-4542-es telefonszámon.

Szerződéses pályafoglalási igény esetén előzetesen érdeklődhetnek munkaidőben irodavezetőnknél, Kérészi Emesénél a 06-1/382-9018-as, a 06-20/262-7960-as telefonszámon, valamint a mernok@eltesport.hu  e-mail címen.

A pályafoglalási díjakról az árak menüpontban tájékozódhatnak bővebben.