Alumni sportolási kedvezmények

Az ELTE alumnusai kedvezményes bérleti díjakon sportolhatnak az ELTE sportlétesítményekben Alumni Kártya bemutatásával. A kedvezmény mértéke megegyezik az ELTE hallgatók és dolgozók kedvezményével.

 

A kedvezmények 2018. február 1. napjától érvényesek a téli időszakra, a díj táblázatok félévente változnak szezon szerint.

 

 

 

Kedvezmények mértéke az 1-es pontban felsoroltak esetében a honlapon feltüntetett hallgatói/dolgozói bérleti díjak (önköltségi):

1.)

- a Bogdánfy 10/B. Sportközpontban a csarnok pályáin(3db parkettás pálya és 1 db filcborítású pálya) – kosárlabda, labdarúgás, röplabda, tenisz, tollaslabda;

- a Bogdánfy 10/A. Sporttelepen 2db műfüves labdarúgó pályán, 5 db teniszpályán, a rekortán borítású futópályán;

- a Tüske csarnok egyetemi edzőteremben;

- a Mérnök utcai Sporttelepen 5db teniszpályán, strandröplabda pályán, füves labdarúgó pályákon, minigolf centrumban (18 db pálya), műfüves labdarúgó pályán, bitumenes streetball pályákon, parkettás sportteremben (asztalitenisz, tollaslabda), tükrös-parkettás kis teremben;

- a Vízisporttelepen a túra kenu, kajak és sárkányhajó bérlésben.

 

 

Kedvezmény mértéke téli időszakban a Mérnök utcai fedett teniszpályákon:

2.)

- a Mérnök utcai sporttelepentélen 16 óráig tudjuk biztosítani 2.500,- Ft/óra kedvezményes bérleti díjon a salakos pályákat.

Alumni Kártyát azok az ELTE Diplomások kaphatnak, akik elvégzik az Alumni regisztrációt: ha még nem tette volna, most tegye meg, csatlakozzonazok népes táborához, akik ezáltal kedvezményre jogosultak, illetve az ELTE Alma Materük számára elérhetővé, megszólíthatóvá váltak.

 

 

Bővebb információ az ELTE honlapján.