Nyári túratábor az ELTE dolgozóinak és családtagjaiknak a Vízi-sporttelepen


Az ELTE dolgozói és családtagjai számára az Egyetem Vízi-sporttelepén alapozó túratábort szervezünk 2018.augusztus 6-10. (hétfő-péntek) között.A tábor célja, hogy a résztvevők megismerjék a vízi közlekedési szabályokat, majd megtanulják a túrakenu és -kajak használatát, a túrák szervezését és megismerjék a Soroksár-Ráckevei Duna természeti szépségeit!

 

Idén újdonság lesz! A tábor túrakenu használatában tapasztalt, visszatérő résztvevői számára – megfelelő érdeklődés esetén – 2-3 napos minitúrát szervezünk a Soroksári Duna-ág bejárásával.

 

Hatodik alkalommal kerül megrendezésre az ELTE Sport Kft. és az FDSZ-ELTE SZB által közösen szervezett vízi-túratábor, melyre szeretettel várjuk a dolgozók és családtagjaik jelentkezését.

 

A jelentkezéseket 2018. augusztus 1-ig várjuk!

 

A kitöltött és aláírt jelentkezési lapot a fenti időpontig – belső postával – kérjük eljuttatni az SZB Irodára (FDSZ–ELTE SZB Iroda, 1053, Kecskeméti u. 10–12.).

 

További információk a palfia.zsolt@ttk.elte.hu e-mail címen vagy a 8633 melléken!

 

A részvétel feltétele a mellékelt Úszópapír leadása a táborvezetőknél!

 

A részvételi díj felnőtteknek 8.000,- Ft/tábor, gyermekeknek 4.000,- Ft/tábor, ami a hajókés a biztonsági felszerelés bérleti díját fedezi.

Étkezésről mindenki maga kell gondoskodjon, a helyszínen erre lehetőség nincs!

 

A részvételi díjat az ELTE SPORT Kft. Bogdánfy u. 10/B sz. alatti irodájábanlehet befizetni, vagy legkésőbb a tábor első napján kérjük a Vízisporttelepen befizetni.

 

A tervezett program:

A vízi közlekedés legfontosabb szabályainak megismerése.

Kenu- és kajaklapát használat, és a biztonságos vízre szállás megtanulása, a vízi közlekedés szabályainak megismerése.

Vízbiztonság kialakítása és az evezés gyakorlása.

2-3 napos minitúra a Soroksári Duna-ág bejárásával.

Azok számára, akik valamilyen okból nem tudnak részt venni a kétnapos túrán, a Vízisport-telepen biztosítjuk a gyakorlás lehetőségét.

 

Lehetőséget biztosítunk a vízbiztos úszástudás felmérésére augusztus 6-ig a Tüske uszodában hétfőn és szerdán 18:45-kor Keresztesi Gittánál, belépő 1400,-Ft.

 

 (Letölthető dokumentumok):

jelentkezési lap

úszópapír

néhány hasznos tudnivaló a táborhoz

vízimentés útmutató