Szolgáltatásaink

Hajóbérlés, tárolás

A 3 - 4 - 5 fős kenuk és 1 - 2 fős kajakok bérlése mellett lehetőség van saját hajók rövid és hosszabb távú, kültéri és belső hangárban történő tárolására is. A bérlés és a tárolás díjáról az árak menüpontban részletesen tájékozódhatnak.

 

Sárkányhajó bérlés

Különleges élményben lehet része azoknak, akik sárkányhajót bérelnek a vízisporttelepen. Kormányost  a sárkányhajó tulajdonosai biztosítanak, így garantált a biztonságos és szakszerű hajózás és a gondtalan kikapcsolódás. A sárkányhajó minimum 16-fővel bérelhető, egyszerre maximum 21 fő utazhat. A bérleti díjakról az árak menüpont alatt tájékozódhatnak. Igény szerint a helyszínen mentőmellény is biztosítunk.

Rendezvények

A Vízisporttelep közvetlenül a Duna soroksári mellékágának a partján helyezkedik el. Bár közvetlenül a Duna mellett van, jól zárható kerítése a kisgyermekes családok számára is biztonságos kikapcsolódást tesz lehetővé. A terület adottságai miatt a telep kiválóan alkalmas kisebb nagyobb, családi, baráti vagy akár nagyobb szabású egyetemi intézeti, tanszéki és céges sportrendezvények lebonyolítására. Különleges élményt nyújt a Vízisporttelepen bérelhető sárkányhajó, amelyhez kormányost és igény szerint dobost tudunk biztosítani. Lehetőség van a szabadtéri sütésre, főzésre (bográcsozás, grillparti stb.), de catering szolgáltatás is megvalósítható a helyszínen. Rendezvényszervezésben jártas munkatársaink révén, nemcsak a helyszínt tudjuk biztosítani a különböző eseményekhez, hanem a szervezésben és a lebonyolításban is készséggel állunk rendelkezésükre.

A rendezvények bérletii díjairól minden esetben a konkrét igények egyeztetése után (a rendezvény jellege, területigény, műszaki feltételek, stb.), tudunk árajánlatot adni. A rendezvényekkel kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak bizalommal Kérészi Emeséhez a 06-20/262-7960-as  telefonszámon, vagy a mernok@eltesport.hu

 

Animáció

Vállaljuk rendezvények, sportnapok megszervezését, lebonyolítását, animátorok (rekreációs szakemberek, testnevelő tanárok) segítségével. Az animáció költségeiről az egyedi igények figyelembevételével tudunk ügyfeleinkkel megállapodni.

 

Nyári táborozási lehetőségek

Oktatási intézmények (óvodák, iskolák) nyári táboraihoz, foglalkoztatásaihoz is ideális  helyszínt biztosíthat az ELTE Vízisporttelepe. A nyári bérlési lehetőségekről, árakról, szintén  az egyedi igények figyelembevételével tudunk tájékoztatást adni. Bővebb tájékoztatást kaphatnak Kérészi Emesétől a 06-20/262-7960-as telefonszámon, vagy a mernok@eltesport.hu .

 

Reklámfelület bérbeadása

A Vízisporttelep nagysága, napi forgalma, többféle kültéri és beltéri reklámfelület lehetősége széleskörű választási lehetőséget kínál reklámcégek számára. A reklámfelület bérleti díja természetesen változó, függ a helyszíntől, mérettől, stb. ezért ezekről minden esetben egyedileg kell megállapodni. Lehetőség van csomagár kialakítására is. A cégek számára a legmegfelelőbb helyszín és reklámmód kiválasztásához az egyes helyszínekről készült környezettanulmányt is biztosítjuk. A reklámlehetőségek igénybevételéről bővebb információt nyújt Kérészi Emese a 06-20/262-7960-as telefonszámon, vagy a mernok@eltesport.hu.

 


Szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseikkel, igényeikkel keressék bizalommal a Vízisporttelep gondnokát, Kissné Kaponya Krisztinát a 06-30/868-0310-es telefonszámon.