Rendezvények

Mind a szabadtéri területek – mind a fedett csarnokban lévő sportpályák nagysága, illetve az azokhoz kapcsolódó öltözők, folyosók, alkalmassá teszik a létesítményt kisebb-nagyobb, akár néhány száz fős rendezvény megtartására, legyen szó akár sport- vagy kulturális eseményről.

Rendezvényszervezésben jártas munkatársaink révén, nemcsak a helyszínt tudjuk biztosítani a különböző rendezvényekhez, hanem a szervezésben és a lebonyolításban is készséggel állunk rendelkezésükre.

Ajánlatunk a rendezvények alatti étkezésre

Az épületben működő büfé igény szerint vállalja hideg-meleg állófogadás, büférendszerű étkeztetés stb. biztosítását, de a szervezők ezt saját erőből is megoldhatják (természetesen a megfelelő engedélyek (ANTSZ, stb.) birtokában. Külön kérésre az állófogadás, vagy egyéb catering szolgáltatás megszervezéséhez is segítséget tudunk adni.

A rendezvényekkel kapcsolatos szolgáltatásokra minden esetben a konkrét igények egyeztetése után (a rendezvény jellege, területigény, műszaki feltételek, stb.), tudunk árajánlatot adni.

Szolgáltatásainkról bővebb tájékoztatást kaphatnak a 06-1/209-0618-as és a 06-20/262-4469-es telefonszámon, vagy a bogdanfy@eltesport.hu e-mail címen. Kérjük, levelükben adják meg telefonos elérhetőségüket is, hogy minél előbb felvehessük Önökkel a kapcsolatot.

Image

Egyéb szolgáltatásaink

Animáció

Vállaljuk rendezvények, sportnapok megszervezését, lebonyolítását, animátorok (rekreációs szakemberek, testnevelő tanárok) segítségével. Az animáció költségeiről az egyedi igények figyelembevételével tudunk ügyfeleinkkel megállapodni. 

Nyári táborozási lehetőségek

Oktatási intézmények (óvodák, iskolák) nyári, sportolással egybekötött táboraihoz, foglalkoztatásaihoz is ideális helyszínt biztosíthat az ELTE Bogdánfy úti létesítménye. A nyári bérlési lehetőségekről, árakról, szintén az egyedi igények figyelembevételével tudunk tájékoztatást adni. 

Reklámfelület bérbeadása

A Sportlétesítmény nagysága, napi forgalma, többféle kültéri és beltéri reklámfelület lehetősége széleskörű választási lehetőséget kínál reklámcégek számára. A reklámfelület bérleti díja természetesen változó, függ a helyszíntől, mérettől, stb. ezért ezekről minden esetben egyedileg kell megállapodni. Lehetőség van csomagár kialakítására is. A cégek számára a legmegfelelőbb helyszín és reklámmód kiválasztásához az egyes helyszínekről készült környezettanulmányt is biztosítjuk. 

Parkolás

A Sportlétesítmény területén 24 órás őrzött parkoló is található, amely 00- 24.00 óráig vehető igénybe.

A parkolás díja:

  • óra díj (minden megkezdett óra) – 200,-Ft / (motoroknak is)
  • napi díj (08:00-20:00) – 1.000,- Ft
  • éjszakai díj (20:00 – 08:00) 1.500,- Ft
  • havi díj – 15.600,- Ft

Vendéglátás

Az épületben található BÜFÉ reggeltől késő estig áll a vendégek rendelkezésére. A büfé igény szerint rendezvényekhez kapcsolódó vendéglátást is biztosít.

Szolgáltatásainkról bővebb tájékoztatást kaphatnak a 06-1/209-0618-as és a 06-20/262-4469-es telefonszámon, vagy a bogdanfy@eltesport.hu

Kérjük, levelükben adják meg telefonos elérhetőségüket is, hogy minél előbb felvehessük Önökkel a kapcsolatot.

Tanfolyamok

Kosárlabda

A Bogdánfy úti sportlétesítmény parkettás pályáján tart rendszeres edzést a KOKEC SE (Kosárlabdát Kedvelők Clubja Sportegyesület), amely szeretettel vár minden 1992 és 2000 között született fiút, aki érdeklődik a kosárlabda sport iránt.

Az edzések helyszíne és időpontja:

ELTE Sporttelep (Budapest, XI. Bogdánfy Ödön utca 10.), hétköznap délután 15.00-18.00 óra.

Az érdeklődők bővebb tájékoztatást kaphatnak Mocsai László vezető edzőtől személyesen az edzések ideje alatt, vagy a 06-30/990-6163-as telefonszámon.

Triatlon

Az ELTE Bogdánfy úti Sporttelepén működik a  POLYTHLON Klub (ELTE-BEAC Polythlon-Triatlon Szakosztály), amely szeretettel vár minden futni, úszni, kerékpározni vágyót kicsiktől a nagyokig, hallgatóktól az oktatókig, a kerületben lakóktól a környéken dolgozókig.

Bővebb tájékoztatás:

Borosnyay Virág: 20/251-8302
Molnár Tamás: 30/741-5521
Email: polythlonklub@gmail.com
Honlap: http://polythlon.hu/