Sportpályák

A Bogdánfy úti Sporttelep szabadtéri és fedett pályáin a hét minden napján 6.00 – 22.00 óráig többféle sportolási lehetőséggel várjuk önöket.

Három parkettás pálya

A sportcsarnok 3 db parkettás- és 1 db filcborítású pályával rendelkezik. A három parkettás pálya együttes mérete 40×20 méter, egymásba nyitható, így centerpályává alakítva bajnoki mérkőzések lebonyolítására is alkalmas. A három parkettás pálya egymástól elkülönítve egyforma nagyságú, de különböző sporttevékenységre alkalmas.

  • 1.sz. pálya alkalmas röplabda- és kosárlabda játékra
  • 2.sz. pálya alkalmas kispályás teremfocira és kosárlabda játékra
  • 3.sz. pályán felállítható egyszerre négy tollaslabda pálya, de alkalmas kosárlabda játékra is
  • 4.sz. pálya 1db filcborítású teniszpálya (szabályos méretű), melyet egész évben lehet használni
Valamennyi pályához biztosítjuk a szükséges felszerelést (hálót, palánkot, kaput) és természetesen öltöző és zuhanyozó is áll vendégeink rendelkezésére. A pályák hétköznapi foglaltságáról a pályafoglaltság menüpontban a szolgáltatási díjakról az árak menüpontban tájékozódhatnak. A hétvégi pályahasználati lehetőségekről tájékoztatást kaphatnak a 06-1/209-0618-as telefonszámon.

Spinning terem

Az újonnan kialakított 30 nm-es parkettás és tükrös Spinning teremben 10db professzionális kerékpárral és felkészült edzőkkel várjuk az érdeklődőket. Felkészült edzők, jó zene, jó hangulat, tehát minden biztosított a jó kondíció, a formás alkat megőrzésére, illetve megteremtésére. Nem véletlen, hogy a spinning mára a legnépszerűbb teremkerékpározási edzésformává vált. Ez a mozgásforma nem csak hasonlít a hagyományos szobakerékpározáshoz, de jelentősen el is tér attól, hiszen a zene ritmusához igazodva változatos testhelyzetben, és ritmusban dolgoztatja meg az izmokat. A spinninggel kapcsolatos tanácsokért, az edzésmunkát segítő folyamatos szakmai támogatásért érdemes az ELTE Spinning csoportot keresni a facebook.hu oldalon.

Spinning információ: Őszi Krisztián 06 70 381 0649 (délután, este) e-mail: cycling.beac@gmail.com

Kondicionáló terem is található sportcsarnokunkban. A közel 100 nm alapterületű helyiségben található gépek segítségével szinte valamennyi erősítő, izomfejlesztő gyakorlat elvégezhető.

További információ, bejelentkezés

A csarnokban lévő sportpályákról, a pályabérleti lehetőségekről előzetesen érdeklődhetnek a 06-1/209-0618-as, és a 06-20/262-4469-es telefonszámon, vagy a bogdanfy@eltesport.hu email címen valamint portaszolgálatunkon a 06-1/209-0622-es telefonszámon. Kérjük, levelükben adják meg telefonos elérhetőségüket is, hogy minél előbb felvehessük Önökkel a kapcsolatot.

Spinning tájékoztatás és időpontfoglalás:
Őszi Krisztián 06 70 381 0649 (délután, este) e-mail: cycling.beac@gmail.com

Kondicionáló terem tájékoztatás:
A kondicionáló termek használatával kapcsolatban bővebb információ: marcz.balazs@gmail.comBérletet a BEAC Bogdánfy utcai Központi irodájában valamint az ELTE TTK Hallgatói Alapítvány Ügyfélirodájában (Pázmány Péter sétány 16. 1. emelet (Gömb aula), az ELTE BTK Szolgáltató Irodában (Múzeum krt. 4/A), és a PPK HÖK Irodában (Kazinczy u. 23-27) is lehet vásárolni.

Teniszpálya információk, és pályafoglalás: 06-20/328-9977

Pályafoglalás

Pályafoglaláshoz töltsd ki az alábbi űrlapot!

Figyelem! Az űrlap kitöltése nem jelent automatikus foglalást! Kérjük várd meg, amíg kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeiden keresztül.

Add meg a neved!
Add meg az E-mail címed!
Add meg a telefonszámod!
Válassz pályát
Hosszú távra foglalsz vagy csak egyszeri alkalommal?
Érvénytelen időpont
Érvénytelen időpont
Üzenet szövege
A törvényi előírások szerint a küldéshez el kell fogadnod az adatkezelési irányelveinket.