A Mérnök utcai sporttelepen szabadtéri és fedett pályákkal, többféle sportolási lehetőséggel várjuk Önöket.

Szabadtéri pályák:
  • salakos teniszpályák – a szabadtéri szezonban április közepétől október közepéig 5db pályával várjuk a látogatókat. Október közepétől április közepéig 4 db sátorborítású teniszpálya áll a télen is teniszezők rendelkezésére.
  • műfüves kispályás labdarúgó pálya (20m x 40m), amely egész évben működik. A téli használatot a teniszpályához hasonló sátorborítás biztosítja.
  • strandröplabda pálya (17m x 32m), homokos talaj, esti világítással, alkalmas strandfocira és gyermekprogramok tartására is. A pálya októbertől áprilisig zárva tart.
  • füves labdarúgó pálya (90m x 60m) – a területen 4 dbkispályás (20m x 40m) labdarúgó pálya van kialakítva, a pályák világítással rendelkeznek
Épületen belüli sportterek:
  • parkettás sportterem (13m x 27m), amely 1/3, 2/3 arányban két külön teremre osztható és többféle sporttevékenységre alkalmas: tollaslabda, asztalitenisz (egyszerre 6 db versenyasztal), zenés-táncos foglalkozások, mini tenisz, illetve különböző önvédelmi sportok (karate, aikido, tai-chi).
A pálya igénybevételi lehetőségekről előzetesen érdeklődhetnek munkaidőben a 06-1/382-9018-as telefonszámon, és a recepción a 06-1/206-5390, ill. a 06-20/281-4542-es telefonszámon, valamint a mernok@eltesport.hu e-mail címen.

Pályafoglalás

A Mérnök utcai sportlétesítményben többféleképpen foglalhatnak sportpályát.

A legbiztonságosabb, ha sportolóink szerződéssel biztosítanak maguknak rendszeres játéklehetőséget:

A szerződésben rögzítjük, hogy bérlőink mettől-meddig, milyen napokon és időpontokban szeretnének sportolni. Ebben az esetben tehát biztosan mindig rendelkezésükre áll az előre lekötött pálya. Amennyiben hosszabb távra kívánnak pályát bérelni, úgy lehetőség van a részletfizetésre is, ami azt jelenti, hogy a szerződéskor előre kifizetnek egy havi bérleti díjat, és minden hónap végén fizetik ki a következő hónap díját.

Alkalmi bérlés

Ilyenkor a pályabérlési igényt a recepción kell jelezni, ahol megtalálják, hogy a kérdéses időpontban van-e szabad hely, és itt történik az alakalmi pályafoglalás is. Ebben az esetben a pályabérlés előtt a recepción kell kifizetni a bérleti díjat is.
Ennek a megoldásnak sajnos az a hátránya, hogy hiába szeretne valaki hosszútávon, de alkalmi rendeléssel és fizetéssel pályát foglalni, nem lehet garantálni a számára kedvező időpontot, ha időközben másvalaki szerződéssel kívánja lekötni a pályát.

Pályafoglalási lehetőségek

Alkalmi pályabérlés ügyében kérjük, hívják recepciónkat a 06-1/206-5390-es vagy a 06-20/281-4542-es telefonszámon.

Szerződéses pályafoglalási igény esetén (hosszútávú pályabérlés, együttműködés vagy rendezvény), előzetesen érdeklődhetnek munkaidőben irodavezetőnknél a 06-1/382-9018-as telefonszámon, valamint a mernok@eltesport.hu e-mail címen.

Pályafoglalás

Pályafoglaláshoz töltsd ki az alábbi űrlapot!

Figyelem! Az űrlap kitöltése nem jelent automatikus foglalást! Kérjük várd meg, amíg kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeiden keresztül.

Add meg a neved!
Add meg az E-mail címed!
Add meg a telefonszámod!
Válassz pályát
Hosszú távra foglalsz vagy csak egyszeri alkalommal?
Érvénytelen időpont
Érvénytelen időpont
Üzenet szövege
A törvényi előírások szerint a küldéshez el kell fogadnod az adatkezelési irányelveinket.