A legbiztosabb, ha sportolóink szerződéssel biztosítják maguknak a rendszeres játéklehetőséget.

A szerződésben rögzítjük, hogy bérlőink mettől-meddig, milyen napokon és időpontokban szeretnének sportolni. Ebben az esetben tehát biztosan mindig rendelkezésükre áll az előre lekötött pálya. Amennyiben hosszabb távra kívánnak pályát foglalni, úgy lehetőség van a részletfizetésre is, ami azt jelenti, hogy a szerződéskor előre kifizetnek egy havi szolgáltatási díjat, és minden hónap végén fizetik ki a következő hónap díját.

Pályafoglalási lehetőségek

  • A Tüskecsarnokban lévő 4 db parketta borítású sportpályák közül 1db (36×18 m) edzőterem bérbeadása történik az ELTE SPORT Kft. által. A parkettás edzőterem alkalmas valamennyi, zárt térben űzhető szabadidős sport és versenysport számára. Vállalati sportnapok és céges bajnokságok lebonyolítására is megfelelő.
  • Foglalással és időpont egyeztetéssel kapcsolatban előzetesen érdeklődhetnek irodavezetőnknél, Rottenbiller Krisztinánál a 06-1/209-0618-as és a 06-20/262-4469-es telefonszámon, vagy a bogdanfy@eltesport.hu email címen.
  • A Tüskecsarnok további termeinek és szolgáltatásának igénybevételéhez az alábbi linken tájékozódhatnak: tuskecsarnok.hu
  • Kérjük, levelükben adják meg telefonos elérhetőségüket is, hogy minél előbb felvehessük Önökkel a kapcsolatot.

Pályafoglalás

Pályafoglaláshoz töltsd ki az alábbi űrlapot!

Figyelem! Az űrlap kitöltése nem jelent automatikus foglalást! Kérjük várd meg, amíg kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeiden keresztül.

Add meg a neved!
Add meg az E-mail címed!
Add meg a telefonszámod!
Válassz pályát
Hosszú távra foglalsz vagy csak egyszeri alkalommal?
Érvénytelen időpont
Érvénytelen időpont
Üzenet szövege
A törvényi előírások szerint a küldéshez el kell fogadnod az adatkezelési irányelveinket.