Milyen lehetőségeket kínál a Vízisporttelep a sportolni, pihenni vágyóknak?

Az ELTE Vízisporttelepe közvetlenül a Duna soroksári mellékágának partján található. Elhelyezkedése vízisportot űzőknek, víz partján pihenni vágyóknak és a kempingelőknek ideális. Társaságunk 2009-óta folyamatosan évről-évre fejlesztéseket és felújításokat végez. Az elmúlt évek során teljesen lecseréltük a hajóállományt, új túrakenukra és kajakokra. 2017 szezonkezdésre új korszerű I. osztályú EasyFloat® technológiájú környezetbarát úszó stéggel, megszépült környezettel, felújított hajóparkkal várjuk a sportolni vágyókat. A sporttelep kerítéssel határolt, így kisgyermekes családok számára is biztonságos. A hajótároló hangárban lehetőség van hajók tárolására hosszabb-rövidebb időre is. Hajóval nem rendelkező vendégeink pedig a helyszínen bérelhetnek 3-4-5 fős kenut, vagy 1-2 személyes kajakot és sárkányhajót.

Bérleti díjakról az árak menüpont alatt bővebb információt kaphatnak.

A hajókat mindenki csak a saját felelősségére, megfelelő vízi-jártassági vizsgával használhatja.

A terület adottságai miatt a telep kiválóan alkalmas kisebb nagyobb, családi, baráti vagy akár nagyobb szabású egyetemi intézeti, tanszéki és céges sportrendezvények lebonyolítására. Lehetőség van bográcsozásra, grillezésre, vagy catering szolgáltatás igénybevételére is.

Bővebben tájékozódhat a rendezvények menüpont alatt.

Különleges élményben lehet része azoknak, akik sárkányhajót bérelnek a vízisporttelepen. A sárkányhajóhoz kormányost is biztosítunk, így garantált a biztonságos, szakszerű hajózás és a gondtalan kikapcsolódás. A sárkányhajó minimum 16-fővel bérelhető, egyszerre maximum 21 fő utazhat. A bérleti díjakról az árak menüpont alatt tájékozódhatnak. A hajókhoz helyszínen mentőmellényt is biztosítunk.

Szolgáltatásainkkal kapcsolatos érdéseikkel, igényeikkel keressék bizalommal a Vízisporttelep gondnokát, Kissné Kaponya Krisztinát a 06-30/868-0310-es telefonszámon.