A Vízisporttelep közvetlenül a Duna soroksári mellékágának a partján helyezkedik el. Bár közvetlenül a Duna mellett van, jól zárható kerítése a kisgyermekes családok számára is biztonságos kikapcsolódást tesz lehetővé. A terület adottságai miatt a telep kiválóan alkalmas kisebb nagyobb, családi, baráti vagy akár nagyobb szabású egyetemi intézeti, tanszéki és céges sportrendezvények lebonyolítására. Különleges élményt nyújt a Vízisporttelepen bérelhető sárkányhajó, amelyhez kormányost és igény szerint dobost tudunk biztosítani. Lehetőség van szabadtéri sütésre, főzésre (bográcsozás, grillparti stb.), de catering szolgáltatás is megvalósítható a helyszínen. Rendezvényszervezésben jártas munkatársaink révén, nemcsak a helyszínt tudjuk biztosítani a különböző eseményekhez, hanem a szervezésben és a lebonyolításban is készséggel állunk rendelkezésükre.

Rendezvényekhez kapcsolódó egyéb szolgáltatásaink

Animáció
 
Vállaljuk rendezvények, sportnapok megszervezését, lebonyolítását animátorok (rekreációs szakemberek, testnevelő tanárok) segítségével. Az animáció költségeiről az egyedi igények figyelembevételével tudunk ügyfeleinkkel megállapodni.
A rendezvények bérleti díjára minden esetben a konkrét igények egyeztetése után (a rendezvény jellege, területigény, műszaki feltételek, stb.), tudunk árajánlatot adni.

További információ

A rendezvényekkel kapcsolatos szolgáltatásokra minden esetben a konkrét igények egyeztetése (a rendezvény jellege, területigény, műszaki feltételek, stb) után tudunk árajánlatot adni.
A rendezvényekkel kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak bizalommal Kérészi Emeséhez a 06-20/262-7960-as telefonszámon, vagy a mernok@eltesport.hu e-mail címen.

Foglalás

Pályafoglaláshoz töltsd ki az alábbi űrlapot!

Figyelem! Az űrlap kitöltése nem jelent automatikus foglalást! Kérjük várd meg, amíg kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeiden keresztül.

Add meg a neved!
Add meg az E-mail címed!
Add meg a telefonszámod!
Válassz pályát
Hosszú távra foglalsz vagy csak egyszeri alkalommal?
Érvénytelen időpont
Érvénytelen időpont
Üzenet szövege
A törvényi előírások szerint a küldéshez el kell fogadnod az adatkezelési irányelveinket.