Hajóbérlés, tárolás

A 3 – 4 – 5 fős kenuk és 1 – 2 fős kajakok bérlése mellett lehetőség van saját hajók rövid és hosszabb távú, kültéri és belső hangárban történő tárolására is. A bérlés és a tárolás díjáról az árak menüpontban részletesen tájékozódhatnak.

Sárkányhajó bérlés

Különleges élményben lehet része azoknak, akik sárkányhajót bérelnek a vízisporttelepen. Kormányost a sárkányhajó tulajdonosai biztosítanak, így garantált a biztonságos és szakszerű hajózás és a gondtalan kikapcsolódás. A sárkányhajó minimum 16-fővel bérelhető, egyszerre maximum 21 fő utazhat. A bérleti díjakról az árak menüpont alatt tájékozódhatnak. Igény szerint a helyszínen mentőmellény is biztosítunk.

Nyári táborozási lehetőségek

Oktatási intézmények (óvodák, iskolák) nyári táboraihoz, foglalkoztatásaihoz is ideális  helyszínt biztosíthat az ELTE Vízisporttelepen. A nyári bérlési lehetőségekről, árakról, szintén  az egyedi igények figyelembevételével tudunk tájékoztatást adni. Bővebb tájékoztatást kaphatnak a mernok@eltesport.hu e-mail címen.

Reklámfelület bérbeadása

A Vízisporttelep nagysága, napi forgalma, többféle kültéri és beltéri reklámfelület lehetősége széleskörű választási lehetőséget kínál reklámcégek számára. A reklámfelület bérleti díja természetesen változó, függ a helyszíntől, mérettől, stb. ezért ezekről minden esetben egyedileg kell megállapodni. Lehetőség van csomagár kialakítására is. A cégek számára a legmegfelelőbb helyszín és reklámmód kiválasztásához az egyes helyszínekről készült környezettanulmányt is biztosítjuk. A reklámlehetőségek igénybevételéről bővebb információt kaphatnak a mernok@eltesport.hu e-mail címen.

Elérhetőség

Szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseiket a mernok@eltesport.hu e-mail címre küldhetik.

Foglalás

Pályafoglaláshoz töltsd ki az alábbi űrlapot!

Figyelem! Az űrlap kitöltése nem jelent automatikus foglalást! Kérjük várd meg, amíg kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeiden keresztül.

Add meg a neved!
Add meg az E-mail címed!
Add meg a telefonszámod!
Válassz pályát
Hosszú távra foglalsz vagy csak egyszeri alkalommal?
Érvénytelen időpont
Érvénytelen időpont
Üzenet szövege
A törvényi előírások szerint a küldéshez el kell fogadnod az adatkezelési irányelveinket.