Sportpálya

A Tüskecsarnokban lévő 4 db parketta borítású sportpályák közül 1db (36×18 m) edzőterem  bérbeadása történik az ELTE SPORT Kft. által. A parkettás edzőterem alkalmas valamennyi, zárt térben űzhető szabadidős sport és versenysport számára. Vállalati sportnapok és céges bajnokságok lebonyolítására is megfelelő.

A Tüskecsarnok Edzőteremben lévő sportpályáról, a pályabérleti lehetőségekről előzetesen érdeklődhetnek irodavezetőnknél, Rottenbiller Krisztinánál a 06-1/209-0618-as, és a 06-20/262-4469-es telefonszámon, vagy a bogdanfy@eltesport.hu email címen valamint portaszolgálatunkon a 06-1/209-0622-es telefonszámon.

Kérjük, levelükben adják meg telefonos elérhetőségüket is, hogy minél előbb felvehessük Önökkel a kapcsolatot.

További információ, bejelentkezés

Tüskecsarnok Edzőteremben lévő sportpályáról, a pályabérleti lehetőségekről előzetesen érdeklődhetnek irodavezetőnknél, Rottenbiller Krisztinánál a 06-1/209-0618-as, és a 06-20/262-4469-es telefonszámon, vagy a bogdanfy@eltesport.hu email címen valamint portaszolgálatunkon a 06-1/209-0622-es telefonszámon. Kérjük, levelükben adják meg telefonos elérhetőségüket is, hogy minél előbb felvehessük Önökkel a kapcsolatot.

Pályafoglalás

Pályafoglaláshoz töltsd ki az alábbi űrlapot!

Figyelem! Az űrlap kitöltése nem jelent automatikus foglalást! Kérjük várd meg, amíg kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeiden keresztül.

Add meg a neved!
Add meg az E-mail címed!
Add meg a telefonszámod!
Válassz pályát
Hosszú távra foglalsz vagy csak egyszeri alkalommal?
Érvénytelen időpont
Érvénytelen időpont
Üzenet szövege
A törvényi előírások szerint a küldéshez el kell fogadnod az adatkezelési irányelveinket.